Przejdź do treści
  • Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku
Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku

Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku

  • STRONA GŁÓWNA
  • SZKOŁA
    • RODO
    • Telefony zaufania
    • UCZNIOWIE
    • Kadra szkoły
    • O szkole
    • COVID
    • Rada Rodziców
    • Samorząd
  • SPRAWY SZKOLNE
    • Dodatkowe dni wolne
    • Dyżury specjalistów
    • Biblioteka
    • Kalendarz 2025/2026
    • Terminy spotkań
  • STOŁÓWKA
    • Płatności
    • Jadłospis
    • Harmonogram
  • DOKUMENTY
  • E-DZIENNIK
  • BIP
  • KONTAKT
  • CYBERBEZPIECZEŃSTWO
Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku

Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku

    • STRONA GŁÓWNA
    • SZKOŁA
      • RODO
      • Telefony zaufania
      • UCZNIOWIE
      • Kadra szkoły
      • O szkole
      • COVID
      • Rada Rodziców
      • Samorząd
    • SPRAWY SZKOLNE
      • Dodatkowe dni wolne
      • Dyżury specjalistów
      • Biblioteka
      • Kalendarz 2025/2026
      • Terminy spotkań
    • STOŁÓWKA
      • Płatności
      • Jadłospis
      • Harmonogram
    • DOKUMENTY
    • E-DZIENNIK
    • BIP
    • KONTAKT
    • CYBERBEZPIECZEŃSTWO

    JADŁOSPIS 1.12 – 5.12.2025

    DATA   OBIAD  
    1.12
    (pon.)
    – Kapuśniak z białej kapusty z ziemniakami na wywarze warzywnym 9

    – Makaron w sosie szpinakowym, posypany tartym serem 1,7

    – Kompot wieloowocowy

     
    2.12
    (wt.)

    – Rosoł z makaronem 9,10,1

    – Filet z kurczak w chrupiącej panierce 1,7, ziemniaki puree, ogórek kiszony

     – Woda z pomarańczą

    3.12
    (śr.)

    – Zupa ogórkowa z ziemniakami, mięskiem z udka indyka i śmietanką 7,9

    – Kluski śląskie z masełkiem 7, mandarynka

    – Kompot wieloowocowy

     
    4.12
    (czw.)

    – Zupa kalafiorowa z ryżem koperkiem na wywarze warzywnym 7,9 

    – Pieczeń rzymska z cebulką- w sosie własnym, kasza jęczmienna, buraczki

    – Kompot wieloowocowy

     
    5.12
    (pt.)

    – Zupa krem z gruszki i pietruszki na wywarze warzywnym z groszkiem ptysiowym 1,3,9,7

    – Knedle z owocami, z bitą śmietaną 1,3,7

    – Kompot wieloowocowy

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    WYKAZ ALERGENÓW: KLIKNIJ TUTAJ

    JADŁOSPIS 24.11 – 28.11.2025

    DATA   OBIAD  
    24.11
    (pon.)
    – Zupa krem z zielonych warzyw z groszkiem ptysiowym 7,9,1

    – Łazanki z mieszanej kapusty 7,1

    – Kompot wieloowocowy

     
    25.11
    (wt.)

    – Zupa grochowa z łuskanego grochu z kiełbaską drobiową na wyw. warz. 9

     – Ryż z sosem truskawkowym 7

    – Kompot wieloowocowy

    26.11
    (śr.)

    – Zupa grysikowa 1,9

    – Pulpety mięsne w sosie pomidorowym 1,3, kopytka, kalafior na parze z masełkiem i bułką tartą 7

    – Kompot wieloowocowy.

     
    27.11
    (czw.)

    – Zupa pomidorowa z ryżem na wywarze mięsno-warzywnym zabielana 7,9 

    – Indyk w sosie śmietanowym 7, kasza kus kus 1, surówka z marchewki i jabłka

     – Kompot wieloowocowy

     
    28.11
    (pt.)

    – Zupa krem dyniowa z grzankami 7,1,9

    – Panierowane paluszki rybne 1,3,4, ziemniaczki, surówka z kiszonej kapusty

      – Kompot wieloowocowy

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    WYKAZ ALERGENÓW: KLIKNIJ TUTAJ

    JADŁOSPIS 17.11 – 21.11.2025

    DATA   OBIAD  
    17.11
    (pon.)
    – Zupa krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym 7,9,1

    – Risotto z kurczakiem z dodatkiem cukinii 7,1

    – Kompot wieloowocowy

     
    18.11
    (wt.)

    – Rosół z makaronem 1,3,9,10

     – Kopytka z masełkiem i serem białym

    – Kompot wieloowocowy

    19.11
    (śr.)

    – Barszcz ukraiński z fasolą i ziemniakami 1,7,9

    – Bułeczki na parze z sosem truskawkowym

    – Kompot wieloowocowy

     
    20.11
    (czw.)

    – Zupa kalafiorowa 7,9 

    – Pieczeń „rzymska” 3, kasza gryczana, surówka colesław z białej kapusty 3

     – Kompot wieloowocowy

     
    21.11
    (pt.)

    – Zupa jarzynowa z makaronem 7,1,9,10

    – Mintaj pieczony w chrupiącej panierce 1,3,4, ziemniaczki, buraczki tarte z jabłkiem

      – Kompot wieloowocowy

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    WYKAZ ALERGENÓW: KLIKNIJ TUTAJ

    JADŁOSPIS 12.11 – 14.11.2025

    DATA   OBIAD  
    – –  
    – –
    12.11
    (śr.)

    – Kapuśniak  z ziemniakami 9

    – Gulasz węgierski z mięsem wieprzowym i papryką 1, kasza bulgur 1, ogórek kiszony

    – Woda z pomarańczą

     
    13.11
    (czw.)

    – Zupa brokułowa z makaronem 1,7,9 

    – Pulpeciki drobiowe w sosie serowym 1,7, ryż, kalafior i fasolka szparagowa na parze z masełkiem i bułką tartą

    – Kompot

     
    14.11
    (pt.)

    – Krupnik z kaszą jęczmienną 1,9

    – Pierogi ruskie z masełkiem 3,7,1

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    WYKAZ ALERGENÓW: KLIKNIJ TUTAJ

    JADŁOSPIS 3.11 – 7.11.2025

    DATA   OBIAD  
    3.11
    (pon.)
    – Zupa jarzynowa 7,9,10

    – Spaghetti bolognese z warzywami 1,9

    – Woda z pomarańczą

     
    4.11
    (wt.)

    – Zupa koperowa z ryżem 9,10

    – Filet z kurczak w sosie śmietanowym 1,7, kasza bulgur 1, buraczki

    – Kompot

    5.11
    (śr.)

    – Zupa grochowa z ziemniakami 9

    – Ryz z sosem truskawkowym 7

    – Kompot

     
    6.11
    (czw.)

    – Rosół z makaronem 1,3,9 

    – Kąski wieprzowe w kremowym sobie z tartą dynią 1,7, kluski śląskie, brokuł na parze

    – Kompot

     
    7.11
    (pt.)

    – Zupa krem z buraków z groszkiem ptysiowym 1,3,9

    – Paluszki rybne 1,3,4, ziemniaki z koperkiem, surówka z białej kapusty i rzodkiewki 3,7,10

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    WYKAZ ALERGENÓW: KLIKNIJ TUTAJ

    JADŁOSPIS 27.10 – 30.10.2025

    DATA   OBIAD  
    27.10
    (pon.)
    – Zupa brokułowa zabielana z ziemniakami  7,9

    – Potrawka z kurczaka z dynią, marchewką i cukinią 7,1

    – Kompot wieloowocowy

     
    28.10
    (wt.)

    – Zupa pomidorowa z makaronem 1,3,9

    – Filet z kurczaka z pieca w panierce 1,3, puree ziemniaczane z masełkiem 7, surówka z kiszonej kapusty z koperkiem

    – Kompot wieloowocowy

    29.10
    (śr.)

    – Zupa krem z dyni z grzankami 1,7,9

    – Schab duszony w sosie własnym 1, kasza jęczmienna 1, buraczki na ciepło.

    – Kompot wieloowocowy

     
    30.10
    (czw.)

    – Krupnik z mięskiem  7,9 

    – Kopytka z masełkiem, posypane serem białym 1,3,7,10, śliwka

     – Woda z cytryną

     
    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    WYKAZ ALERGENÓW: KLIKNIJ TUTAJ

    JADŁOSPIS 20.10 – 24.10.2025

    DATA   OBIAD  
    20.10
    (pon.)
    – Zupa grysikowa z mięskiem 1,7,9,10

    – Kluski śląskie z masełkiem 3,7

    – Woda z pomarańczą

     
    21.10
    (wt.)

    – Rosół z makaronem 1,9,10

    – Filet z indyka duszony w śmietance z marchewką 1,7, ziemniaczki, brokuł i kalafior na parze

    – Kompot

    22.10
    (śr.)

    – Zupa marchewkowa  z groszkiem ptysiowym 1,3,7,9,10

    – Ryż zapiekany z jabłkami 1,3,7

    – Kompot

     
    23.10
    (czw.)

    – Zupa z fasolką szparagową i ziemniaczkami 7,9,10 

    – Pulpeciki z mięsa mieszanego w sosie pomidorowym 1,3,7,10, mix kasz 1, mizeria z ogórka i sałaty 7

     – Kompot

     
    24.10
    (pt.)

    – Zupa jarzynowa z makaronem 1,7,9,10

    – Ryba pieczona 1,4,7,10, ziemniaczki, surówka z czerwonej kapusty 7

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 13.10 – 17.10.2025

    DATA   OBIAD  
    13.10
    (pon.)
    – Zupa pomidorowa z makaronem 1,9,10

    – Ryż curry z warzywami i kurczakiem 1,7,9,10

    – Woda z pomarańczą

     
    14.10
    (wt.)

    – Zupa krem z gruszki i pietruszki z groszkiem
    ptysiowym 1,3,7,9,10

    – Kotlet mielony w sosie pieczeniowym 1,3,7, kasza bulgur 7, surówka wielowarzywna

    – Kompot

    15.10
    (śr.)

    – Krupnik z mięskiem 1,7,9,10

    – Makaron w sosie szpinakowym, posypany tartym serem 1,7,3

    – Kompot

     
    16.10
    (czw.)

    – Żurek z ziemniakami 1,7,9,10

    – Schab pieczony z warzywami  w sosie własnym. 1,3,7,10, kasza jęczmienna 1, ogórek kiszony

    – Kompot

     
    17.10
    (pt.)

    – Zupa kalafiorowa z makaronem literki 1,7,9,10 

    – Paluszki rybne 1,3,7, ziemniaczki 7, surówka z kiszonej kapusty

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 6.10 – 10.10.2025

    DATA   OBIAD  
    6.10
    (pon.)
    – Zupa jarzynowa z ziemniakami 7,9,10

    – Spaghetti z mięsem mielonym i warzywami 1

    – Kompot

     
    7.10
    (wt.)

    – Rosół z makaronem 1,7,9,10

    – Filet drobiowy w sosie brokułowo-serowym 1,7, ryż, kapusta zasmażana z koperkiem 1,7

    – Kompot

    8.10
    (śr.)

    – Zupa krem z białych warzyw z grzankami 1,7,9,10

    – Bułeczki na parze z sosem truskawkowym

    – Kompot

     
    9.10
    (czw.)

    – Zupa ogórkowa z ryżem 7,9,10

    – Pulpeciki z mięsa mieszanego w sosie pomidorowym 1,3,7, ziemniaczki, mini marchewki na parze

    – Kompot

     
    10.10
    (pt.)

    – Barszcz ukraiński 7,9,10

    – Makaron z serem białym 1,3,7

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 29.09 – 3.10.2025

    DATA   OBIAD  
    29.09
    (pon.)
    – Zupa pomidorowa z makaronem. 1,7,9,10

    – Potrawka z kurczaka z warzywami 1,7, mix kasz.

    – Kompot

     
    30.09
    (wt.)

    – Zupa kalafiorowa z  makaronem 1,7,9,10

    – Kopytka z sosem mięsnym 1,3,7, surówka z kapusty pekińskiej i warzyw 7

    – Kompot

    1.10
    (śr.)

    – Zupa grysikowa 1,9,10

      – Łazanki z mieszanej kapusty

    – Kompot

     
    2.10
    (czw.)

    – Zupa koperkowa z makaronem 1,7,9,10

    – „Gyros” drobiowy, sos czosnkowy 7, ryż curry, Colesław 3

    – Kompot

     
    3.10
    (pt.)

    – Zupa krem z zielonych warzyw z groszkiem ptysiowym 1,7,9,10

    – Naleśniki z dżemem owocowym

     – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 22.09 – 26.09.2025

    DATA   OBIAD  
    22.09
    (pon.)
    – Rosół z makaronem 1,9,10

    – Ryż z sosem truskawkowym 7

    – Kompot

     
    23.09
    (wt.)

    – Zupa ogórkowa z ziemniaczkami 7,9,10

    – Pulpeciki w sosie własnym 1,3,7, kasza bulgur 1, surówka wielowarzywna

    – Kompot

    24.09
    (śr.)

    – Zupa warzywna z  mięskiem 1,7,9,10

    – Makaron w sosie pomidorowym 1,7,3

    – Kompot

     
    25.09
    (czw.)

    – Żurek z ziemniakami 1,7,9,10

    – Schab pieczony z warzywami w sosie własnym 1,3,7,10, ziemniaki z koperkiem, ogórek kiszony

     – Kompot

     
    26.09
    (pt.)

    – Zupa jarzynowa z makaronem literki 1,7,9,10 

    – Kluski śląskie z masełkiem 7, marchewka w słupkach

     – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 15.09 – 19.09.2025

    DATA   OBIAD  
    15.09
    (pon.)
    – Krupnik z kaszą jęczmienną 1,9,10

    – Spaghetti z sosem warzywno-mięsnym 1,7,9,10

    – Kompot

     
    16.09
    (wt.)

    – Zupa krem z zielonych warzyw z grzankami 1,7,9,10

    – Filecik z kurczaka w kremowym sosie cebulowym  1,7

    , ryż, bukiet warzyw z masłem: kalafior, fasolka szparagowa, mini marchewki 7

    – Kompot

    17.09
    (śr.)

    – Barszczyk czerwony z ziemniakami 7,9,10

    – Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym 7,1,3

    – Kompot

     
    18.09
    (czw.)

    – Zupa pomidorowa z makaronem 1,3,9,10

    – Panierowany kotlet 1,3,7, ziemniaczki 7, surówka colesław 3

    – Kompot

     
    19.09
    (pt.)

    – Zupa ziemniaczana z kalafiorem i zacierką 9,10,1,3

    – Paluszki rybne, ziemniaczki opiekane, surówka z kiszonej kapusty 1,3,4

     – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.
    Copyright © 2024 - Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku

    Motyw od Silk Themes