Skip to content
  • Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku
Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku

Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku

  • STRONA GŁÓWNA
  • SZKOŁA
    • RODO
    • Telefony zaufania
    • UCZNIOWIE
    • Kadra szkoły
    • O szkole
    • COVID
    • Rada Rodziców
    • Samorząd
  • SPRAWY SZKOLNE
    • Dodatkowe dni wolne
    • Godziny dostępności
    • Dyżury specjalistów
    • Biblioteka
    • Kalendarz 2024/2025
    • Plan lekcji
    • Terminy spotkań
  • STOŁÓWKA
    • Płatności
    • Jadłospis
    • Harmonogram
  • DOKUMENTY
  • E-DZIENNIK
  • BIP
  • KONTAKT
  • CYBERBEZPIECZEŃSTWO
Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku

Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku

    • STRONA GŁÓWNA
    • SZKOŁA
      • RODO
      • Telefony zaufania
      • UCZNIOWIE
      • Kadra szkoły
      • O szkole
      • COVID
      • Rada Rodziców
      • Samorząd
    • SPRAWY SZKOLNE
      • Dodatkowe dni wolne
      • Godziny dostępności
      • Dyżury specjalistów
      • Biblioteka
      • Kalendarz 2024/2025
      • Plan lekcji
      • Terminy spotkań
    • STOŁÓWKA
      • Płatności
      • Jadłospis
      • Harmonogram
    • DOKUMENTY
    • E-DZIENNIK
    • BIP
    • KONTAKT
    • CYBERBEZPIECZEŃSTWO

    JADŁOSPIS 05.05 – 09.05.2025

    DATA   OBIAD  
    5.05
    (pon.)
    – Zupa zacierkowa z ziemniaczkami 1,3,7,9,10

    – Ryż z sosem truskawkowym 7

    – Woda z pomarańczą

     
    6.05
    (wt.)

    – Zupa jarzynowa z makaronem 1,7,9,10

    – Panierowany kotlet drobiowy 1,3, ziemniaczki, surówka z młodej kapusty, marchewki i koperku

     – Kompot

    7.05
    (śr.)

    – Żurek z ziemniaczkami 1,7,9,10 

    – Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym 1,3,7

    – Kompot

     
    8.05
    (czw.)

    – Rosół z makaronem 1,9,10

    – Gulasz wieprzowy 1,9,10, kasza jęczmienna pęczak 1, ogórek kiszony

    – Kompot

     
    9.05
    (pt.)

    – Zupa pomidorowa z ryżem 7,9,10

    – Rybka pieczona z ziołami 4, ziemniaczki, bukiet warzyw z masłem 7

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 14.04 – 16.04.2025

    DATA   OBIAD  
    14.04
    (pon.)
    – Zupa grysikowa 1,7,9,10

    – Ryż z sosem truskawkowym 1,7,3

    – Kompot

     
    15.04
    (wt.)

    -Zupa krem z białych warzyw  z groszkiem ptysiowym 1,3,7,9,10

    – Filet pieczony w sosie śmietanowym 3,7, ziemniaczki z koperkiem 7, surówka z marchewki i ananasa

    – Kompot

    16.04
    (śr.)

    – Rosół z makaronem 1,3,9,10 

    – Gołąbki bez zawijania w sosie pieczeniowym 1,3,7,9,10

    – Kompot

     
    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 07.04 – 11.04.2025

    DATA   OBIAD  
    7.04
    (pon.)
    – Barszczyk czerwony z ziemniakami 1,7,9,10

    – Łazanki 1,7,10

    – Kompot

     
    8.04
    (wt.)

    – Zupa ogórkowa z ryżem 7,9,10

    – Paluszki rybne 1,3, ziemniaczki 7, surówka z kapusty pekińskiej, ogórka i koperku 3

    – Kompot

    9.04
    (śr.)

    – Kapuśniak z ziemniakami 1,7,9,10

    – Gyros drobiowy, sos czosnkowy 7, ryż, brokuł, kalafior, marchewka na parze

    – Kompot

     
    10.04
    (czw.)

    – Zupa jarzynowa z makaronem literki 1,3,7,9,10

    – Pieczony kotlet mielony w sosie pomidorowym 1,3,7,10, kasza pęczak, colesław.

     – Kompot

     
    11.04
    (pt.)

    – Zupa ziemniaczana 1,7,9,10

    – Makaron z serem białym i cebulką 1,7

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 24.03 – 28.03.2025

    DATA   OBIAD  
    24.03
    (pon.)
    – Rosół z makaronem 3,9,10

    – Potrawka drobiowa z warzywami 7, kasza bulgur, surówka z czerwonej kapusty

    – Woda z pomarańczą

     
    25.03
    (wt.)

    – Zupa kalafiorowa z makaronem 1,7,9,10 

    – Pieczeń rzymska w sosie pieczeniowym, ziemniaki z koperkiem, ogórek kiszony

    – Kompot

    26.03
    (śr.)

    – Zupa krem szpinakowa z grzankami 1,3,7,9,10

    – Ryż pieczony z jabłkami 7

    – Kompot

     
    27.03
    (czw.)

    – Zupa ogórkowa z ziemniakami 1,7,9.10

    – Schab pieczony z warzywami w sosie własnym 1,7,9.10, kopytka 7, mizeria z ogórka i sałaty lodowej 7

    – Kompot

     
    28.03
    (pt.)

    – Krupnik zabielany 1,3,7,9,10

    – Naleśniki z dżemem niskosłodzonym 3,7,1

     – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 17.03 – 21.03.2025

    DATA   OBIAD  
    17.03
    (pon.)
    – Barszczyk ukraiński 1,3,7,9,10

    – Ryż z polewą truskawkową 7

    – Kompot

     
    18.03
    (wt.)

    – Zupa jarzynowa z drobnym makaronem 1,7,9,10 

     – Filecik w sosie brokułowo-serowym 7, ziemniaczki 7, ćwikła 7 

    – Kompot

    19.03
    (śr.)

    – Zupa warzyna z kurczakiem i kuskusem 1,7,9,10

    – Kluski śląskie z masełkiem, surówka Colesław 3,7

    – Kompot

     
    20.03
    (czw.)

    – Zupa pomidorowa z makaronem 1,7,9,10

    – Gulasz wieprzowy z warzywami 1,7,9,10, kasza jęczmienna, surówka z kapusty pekińskiej, ogórka, papryki, kukurydzy i marchewki

    – Kompot

     
    21.03
    (pt.)

    – Zupa krem z zielonych warzyw z groszkiem ptysiowym 1,7,9,10

    – Makaron z łososiem i warzywami 1,7,4

     – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 10.03 – 14.03.2025

    DATA   OBIAD  
    10.03
    (pon.)
    – Zupa ogórkowa z ziemniaczkami 1,3,7,9,10

    – Makaron z białym serem 1,3,7

    – Kompot

     
    11.03
    (wt.)

    – Rosół  z makaronem 1,3,7,9,10

    – Potrawka drobiowa z brokułem, kalafiorem i marchewką 1,3,7, ryż , marchewka z jabłkiem

     – Kompot

    12.03
    (śr.)

    – Zupa grysikowa 1,3,7,9 ,10

    – Filecik panierowany 1,3, ziemniaczki 7, ogórek kiszony

    – Kompot

     
    13.03
    (czw.)

    – Żurek z  ziemniaczkami 1,3,7,9,10 

    – Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym 1,3,7

    – Kompot

     
    14.03
    (pt.)

    – Zupa kalafiorowa z zacierkami 1,3,7,9,10

    – Pierogi z ziemniakami i serem 1,3,7

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 3.03 – 7.03.2025

    DATA   OBIAD  
    3.03
    (pon.)
    – Zupa pomidorowa z makaronem 1,9,10

    – Ryż z warzywami i kurczakiem 1,7,9,10

    – Kompot

     
    4.03
    (wt.)

    – Zupa krem z gruszki i pietruszki z groszkiem
    ptysiowym 1,3,7,9,10

    – Kotlet mielony w sosie pieczeniowym 1,3,7, kasza bulgur 7, surówka wielowarzywna

    – Kompot

    5.03
    (śr.)

    – Krupnik z  mięskiem 1,7,9,10

    – Makaron w sosie szpinakowym, posypany tartym serem  1,7,3

    – Kompot

     
    6.03
    (czw.)

    – Barszczyk z ziemniakami 1,7,9,10

    – Schab pieczony z warzywami  w sosie własnym 1,3,7,10, kasza jęczmienna 1, ogórek kiszony

     – Kompot

     
    7.03
    (pt.)

    – Zupa jarzynowa z makaronem 1,7,9,10 

    – Paluszki rybne 1,3,7, ziemniaczki 7, surówka z kiszonej kapusty

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 3.02 – 7.02.2025

    DATA   OBIAD  
    3.02
    (pon.)
    – Zupa jarzynowa 7,9,10

    – Makaron w sosie szpinakowym 1,7,3

    – Woda/kompot

     
    4.02
    (wt.)

    – Zupa porowa z makaronem 1,7,9,10 

    – Gulasz wieprzowo-warzywny, kasza jęczmienna, ogórek kiszony

    – Woda/kompot

    5.02
    (śr.)

    – Zupa pomidorowa z makaronem 1,7,9,10

    – Ryż pieczony z jabłkami 7

    – Kompot

     
    6.02
    (czw.)

    – Barszczyk z ziemniakami 1,7,9,10

    – Eskalopki z kurczaka w sosie koperkowym 1,7,9,10, kuskus perłowy, surówka z kapusty pekińskiej

    – Kompot

     
    7.02
    (pt.)

    – Zupa marchewkowa z groszkiem ptysiowym 1,3,7,9,1

    – Paluszki rybne 1,3,4,7, ziemniaczki z koperkiem 7, surówka z kiszonej kapusty 7

     – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 27.01 – 31.01.2025

    DATA   OBIAD  
    27.01
    (pon.)
    – Zupa krem z kalafiora  z groszkiem
    ptysiowym 1,3,7,9,10
    – Ryż z sosem truskawkowym 7,12– Kompot
     
    28.01
    (wt.)

    – Zupa ogórkowa z ziemniaczkami 1,7,9,10

    – Filet z kurczaka w sosie śmietanowym 7,10, kasza bulgur 7, surówka z czerwonej kapusty 3

    – Kompot

    29.01
    (śr.)

    – Zupa warzywna z kuskusem i mięskiem 1,7,9,10

    – Kopytka z masełkiem 7

    – Kompot

     
    30.01
    (czw.)

    – Kapuśniaczek z mieszanej kapusty 1,7,9,10

    – Kotlecik mielony z pieca 1,9, ziemniaczki, ćwikła 7

    – Kompot

     
    31.01
    (pt.)

    – Zupa brokułowa z makaronem literki 1,7,3,9,10

    – Pierogi z ziemniakami i serem z masełkiem 1,3,7 

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 20.01 – 24.01.2025

    DATA   OBIAD  
    20.01
    (pon.)
    – Zupa pomidorowa z  ryżem 3,9,10

    – Spaghetti z sosem pomidorowym, posypane tartym serem 1,7,3,

    – Kompot

     
    21.01
    (wt.)

    – Rosół  z makaronem 1,9,10

    – Kotlecik drobiowy panierowany 1,3, ziemniaczki 7, surówka z białej kapusty z koperkiem 3

     – Kompot

    22.01
    (śr.)

    – Żurek z ziemniaczkami 1,7,9,10

     – Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym 1,3,7

    – Kompot

     
    23.01
    (czw.)

    – Zupa jarzynowa z zacierką 1,3,7,9,10

    – Schab pieczony z porem i marchewką w sosie własnym 1,7, mix kasz 1, mizeria z ogórka i sałaty 7

    – Kompot

     
    24.01
    (pt.)

    – Zupka ryżowa na rosole 1,9,10

    – Łazanki z mieszanej kapusty 1

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 13.01 – 17.01.2025

    DATA   OBIAD  
    13.01
    (pon.)

    – Zupa ogórkowa z ziemniaczkami 1,9,10,7

    – Ryż curry z kurczakiem i warzywami  9,7,10

    – Kompot

     
    14.01
    (wt.)

    – Zupa koperkowa z makaronem 1,7,9,10 

    – Kluski śląskie z sosem mięsnym1,3,7,10, surówka z buraka z jabłkiem i cebulką.

    – Kompot

    15.01
    (śr.)

    – Krem cebulowy z groszkiem ptysiowym 1,3,7,9,10

    – Naleśniki z dżemem owocowym, posypane cukrem pudrem 1,3,7

    – Kompot

     
    16.01
    (czw.)

    – Zupa kalafiorowa z kaszą jęczmienną 1,7,9,10

     – Pulpeciki drobiowe w sosie śmietanowym 1,3,7, kasza kus-kus 1, surówka z marchewki i jabłuszka.

    – Kompot

     
    17.01
    (pt.)

    – Zupa ziemniaczana 7,9,10 

    – Rybka panierowana 1,3,4, ziemniaczki 7, ogórek kiszony

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 7.01 – 10.01.2025

    DATA   OBIAD  
    7.01
    (wt.)

    – Zupa kalafiorowa z makaronem 1,7,9,10

    – Potrawka z kurczaka z kalafiorem, marchewką, brokułem 7, ryż

    – Woda z cytrusami

     
    8.01
    (śr.)

    – Zupa krem brokułowy z groszkiem ptysiowym 1,7,9,10

    – Kopytka z masełkiem 1,3,7 

     – Kompot

    9.01
    (czw.)

    – Rosół z makaronem. 9,10,3,1

    – Bitki schabowe w sosie własnym 1,3,7, ziemniaczki z koperkiem 7, surówka z kiszonej kapusty

    – Kompot

     
    10.01
    (pt.)

    – Zupa pomidorowa z ryżem 7,9 ,10

    – Makaron z białym serem i masełkiem 1,3,7

    – Kompot

     
    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 16.12 – 20.12.2024

    DATA   OBIAD  
    16.12
    (pon.)

    – Krupnik 1,7,9,10

    – Spaghetti z sosem warzywno-mięsnym 1,7,9,10

    – Kompot

     
    17.12
    (wt.)

    – Zupa ogórkowa z ryżem 7,9,10

     – Schab pieczony z warzywami w sosie własnym, kasza jęczmienna pęczak 3, surówka wielowarzywna z olejem z pestek dyni

    – Kompot

    18.12
    (śr.)

    – Zupa kalafiorowa z makaronem 1,7,9,10

    – Kluski śląskie z masełkiem 1,3,7, marchewka z jabłkiem  

    – Kompot

     
    19.12
    (czw.)

    – Zupa szpinakowa z ziemniaczkami 7,9,10 

    – Ryż z sosem truskawkowym 7

    – Kompot

     
    20.12
    (pt.)

    – Barszcz z uszkami 9,10

      – Pierogi z masełkiem 7,1,3

      – Kompot z suszonych owoców

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 9.12 – 13.12.2024

    DATA   OBIAD  
    9.12
    (pon.)

    – Zupa pomidorowa z ryżem 7,9 ,10

    – Makaron z serem białym z masełkiem 1,7

    – Kompot

     
    10.12
    (wt.)

    – Zupa krem pieczarkowa  z groszkiem ptysiowym1,3,7,9,10

    – Pieczone kotleciki mielone1,3,7,10, ziemniaczki7, Colesław

    – Kompot

    11.12
    (śr.)

    – Żurek z ziemniaczkami1,3,7,9,10

    – Racuchy z jabłkami1,3,7 ,marchewka w słupkach

    – Kompot

     
    12.12
    (czw.)

    – Rosół z makaronem1,9 ,10

    – Kurczak curry1,7, 10, ryż, bukiet warzyw z masłem7

    – Kompot

     
    13.12
    (pt.)

    – Zupa brokułowa z makaronem1,7,9,10 

    – Kluski śląskie z masełkiem1,3,7

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 02.12 – 06.12.2024

    DATA   OBIAD  
    2.12
    (pon.)

    – Zupa kalafiorowa z kaszą jęczmienną 1,9,10

    – Makaron w sosie pomidorowym posypany tartym serem 1,7,3

    – Kompot

     
    3.12
    (wt.)

    – Zupa jarzynowa z makaronem 1,7,9,10

    – Paluszki rybne 1,3,4,7, ziemniaki, marchewka z jabłkiem

    – Kompot

    4.12
    (śr.)

    – Barszczyk czerwony z ziemniaczkami 1,3,7,9,10

    – Schab pieczony z warzywami w sosie własnym 1,7,9,10 , kasza bulgur, buraczki

    – Kompot

     
    5.12
    (czw.)

    – Rosół z makaronem 1,7,9,10

    – Pieczeń rzymska z mięsa mielonego w sosie pieczeniowym 1,3, kopytka, mizeria z sałaty i ogórka 7

    – Kompot

     
    6.12
    (pt.)

    – Zupa krem z marchewki z grzankami 1,7,9,10

    – Ryż zapiekany z jabłkami

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 25.11 – 29.11.2024

    DATA   OBIAD  
    25.11
    (pon.)

    – Zupa ogórkowa z ryżem 7,9,10

    – Potrawka z kurczaka z warzywami 1,7,10 ,ryż

    – Kompot

     
    26.11
    (wt.)

    – Krupnik z mięskiem 1,7,9,10

    – Łazanki z mieszanej kapusty

    – Kompot

    27.11
    (śr.)

    – Zupa koperkowa z makaronem 1,7,9 ,10

    – Gulasz wieprzowy 1,7,9,10  ,kasza jęczmienna pęczak 1 , ogórek kiszony

    – Kompot

     
    28.11
    (czw.)

    – Zupa krem brokułowy z groszkiem  ptysiowym 1,3,7,9,10

    – Siekane kotleciki z kurczaka.1,3,7, ziemniaczki z koperkiem 7, surówka z kapusty pekińkiej 7

    – Kompot

     
    29.11
    (pt.)

    – Zupa ziemniaczana 7,9,10

    – Bułeczki na parze z sosem truskawkowym

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 18.11 – 22.11.2024

    DATA   OBIAD  
    18.11
    (pon.)

    – Żurek z ziemniaczkami 1,3,7,9,10

    – Makaron z masełkiem i białym serem 1,7,3

    – Kompot

     
    19.11
    (wt.)

    – Zupa kalafiorowa z drobnym makaronem

    – Pieczone kotleciki mielone 1,3,7,10, ziemniaczki7, buraczki 7

    – Kompot

    20.11
    (śr.)

    – Kapuśniaczek z mieszanej kapusty z mięskiem i ziemniaczkami 1,7,9,10 

    – Naleśniki z dżemem1,3,7

    – Kompot

     
    21.11
    (czw.)

    – Zupa pomidorowa z makaronem 1,9,10

    – „Gyros” z fileta z  kurczaka, sos czosnkowy  1,10, ryż, bukiet warzyw z masłem 7

    – Kompot

     
    22.11
    (pt.)

    – Zupa krem z białych warzyw z grzankami 1,6,7,9,10,11

    – Kopytka w sosie śmietanowym 1,3,7

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 12.11 – 15.11.2024

    DATA   OBIAD  
    12.11
    (wt.)

    – Zupa grysikowa. 1,3,7

    – Kluski śląskie z masełkiem. 3,1,7

    – Surówka wielowarzywna.

    – Kompot

    13.11
    (śr.)

    – Zupa brokułowa z ziemniaczkami 7,9,10 

    – Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym1,3,7,9,10

    – Kompot

     
    14.11
    (czw.)

    – Rosół z makaronem.

    – Kotlecik panierowany
      Ziemniaczki, surówka z marchewki i jabłka.

    – Kompot

     
    15.11
    (pt.)

    – Zupa ogórkowa  z ryżem 1,7,9,10

    – Rybka pieczona w ziołach 1,3,7.11

      Frytki z pieca, surówka z kiszonej kapusty.

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

    JADŁOSPIS 4.11 – 8.11.2024

    DATA   OBIAD  
    4.11
    (pon.)

    -Zupa krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym1,3,7,9,10

    -Spaghetti z sosem warzywno-mięsnym
    1,7,9,10

    -Woda z cytrusami.

     
    5.11
    (wt.)

    – Zupa pomidorowa z makaronem1,9 ,10

    – Pieczony filet w sosie brokułowo serowym. 3,7,10
     kasza kus-kus, surówka wielowarzywna z olejem
    z pestek dyni z “Bieszczadzkiej Spiżarni”

    – Kompot

    6.11
    (śr.)

    – Krupnik z kaszą jęczmienną 1,7,9,10

    – Racuszki z jabłkami. 1,7 marchewka w słupkach

    – Kompot

     
    7.11
    (czw.)

    – Zupa porowa z ziemniaczkami 7,9,10 

    – Bitki  wieprzowe w sosie pieczeniowym 1,7,10
     kasza jęczmienna, surówka z  czerwonej kapusty7

    – Kompot

     
    8.11
    (pt.)

    – Zupa jarzynowa z drobnym makaronem 1,3,7,9,1

    – Paluszki rybne 1,3,4,7 ziemniaczki 7
       surówka z kiszonej kapusty

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

     

    JADŁOSPIS 28.10 – 31.10.2024

    DATA

     

    OBIAD

     

    28.10
    (pon.)

    – Rosół z makaronem.

    – Potrawka drobiowa z warzywami ( brokuł, kalafior, marchewka)

    – Ryż. 

    – Kompot

    29.10
    (wt.)

    -Zupa kalafiorowa z ziemniaczkami.

    -Makaron z masełkiem i białym serem.

    -Woda / kompot

     

    30.10
    (śr.)

    -Zupa grysikowa. 1,7,9,10

    – Pulpeciki wieprzowe w sosie pomidorowym, kasza bulgur, marchewka z jabłkiem.

    – Kompot

     

    31.10
    (czw.)

    -Zupa brokułowa z makaronem 1,7,9,10

    -Gulasz wieprzowy z warzywami, kluski śląski,.
    Surówka z czerwonej kapusty 7

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.  
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

     

    JADŁOSPIS 15.10 – 18.10.2024

    DATA

     

    OBIAD

     

    15.10
    (wt.)

    – Żurek z ziemniaczkami  1,7,3

    –  Spaghetti z mięsem mielonym i warzywami 1,7

     – Woda/kompot

    16.10
    (śr.)

    – Rosół  z makaronem 1,9 ,10

    – Paluszki rybne 1,3,4,7

      Ziemniaczki opiekane.

      Surówka z kiszonej kapusty.

    – Woda/kompot

     

    17.10
    (czw.)

    -Kapuśniak z ziemniaczkami 1,7,9,10

    – Pulpeciki w sosie pomidorowym, kuskus perłowy

    – Kalafior na parze.

    – Woda/kompot

     

    18.10
    (pt.)

    – Zupka ryżowa.

    – Naleśniki z dżemem owocowym niskosłodzonym.

    – Woda/kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.  
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

     

    JADŁOSPIS 7.10 – 11.10.2024

    DATA

     

    OBIAD

     

    7.10
    (pon.)

    – Zupa ogórkowa z ryżem 1,9,10

    – Makaron z indykiem
    w sosie śmietanowo-szpinakowym 1,7,10

    -Kompot

     

    8.10
    (wt.)

    – Zupa porowa z makaronem 1,7,9,10

    – Kluski śląskie z sosem mięsnym 1,3,7,10

      Surówka z buraka i jabłka

    – Kompot

    9.10
    (śr.)

    – Krem cebulowy z groszkiem ptysiowym 1,3,7,9,10

    – Bułeczki na parze z sosem truskawkowym 1,3,7

    – Kompot

     

    10.10
    (czw.)

    – Zupa kalafiorowa z kaszą jęczmienną 1,7,9,10

      – Siekane kotleciki z kurczaka z serem 1,3,7
    Ziemniaczki z koperkiem 7
    Surówka z kapusty pekińkiej 3,7

    – Kompot

     

    11.10
    (pt.)

    – Zupa ziemniaczana 7,9,10

    – Makaron z masełkiem i  białym serem 1,4,7,10

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.  
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

     

    JADŁOSPIS 30.09 – 4.10.2024

    DATA

     

    OBIAD

     

    30.09
    (pon.)

    – Zupa jarzynowa z ziemniaczkami 7,9,10

    – Łazanki z mieszanej kapusty 1,7,9,10

    – Kompot

     

    1.10
    (wt.)

    – Zupa pomidorowa z makaronem 7,9,10

    – Schab pieczony z warzywami  w sosie własnym 1,7,9,10,
    kasza jęczmienna, ćwikła 7

    – Kompot

    2.10
    (śr.)

    – Krupnik z mięskiem 1,7,9,10

    – Kopytka z masełkiem 1,3,7

    – Kompot

     

    3.10
    (czw.)

    – Zupa krem z zielonego groszku i brokuła
    z groszkiem ptysiowym 1,6,7,9,10,11

    – Pieczone kotleciki z kurczaka
    w kukurydzianej panierce 1,3,7, ziemniaczki 7
    Surówka z  kapusty z marchewką i rzodkiewką

    – Kompot

     

    4.10
    (pt.)

    – Rosół z makaronem 1,6,7,9,10,11

    – Ryż zapiekany z jabłkami.

    – Kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.  
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

     

    JADŁOSPIS 23.09 – 27.09.2024

    DATA

     

    OBIAD

     

    23.09
    (pon.)

    – Rosół z makaronem 3,9,10

    – Potrawka z kurczaka z warzywami 1,7,9,10 ,ryż

    -Woda/kompot

     

    24.09
    (wt.)

    – Zupa ogórkowa z ziemniaczkami 1,7,9,10

    – Pulpeciki  wieprzowe w sosie własnym, kasza bulgur

      Mizeria z sałaty i ogórka.

     – Woda/kompot

    25.09
    (śr.)

    – Zupa kalafiorowa z makaronem1,9 ,10

    – Paluszki rybne1,3,4,7 ,ziemniaczki z koperkiem7

      Bukiet warzyw z masłem 7

    – Woda/kompot

     

    26.09
    (czw.)

    – Barszcz czerwony z ziemniaczkami 1,7,9,10

    – Racuszki z jabłkami.

    – Woda/kompot

     

    27.09
    (pt.)

    – Zupa koperkowa z makaronem 1,7,,9 ,10

    – Pierogi  1,3,7

    – Woda/kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.  
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.

     

    JADŁOSPIS 16.09 – 20.09.2024

    DATA

     

    OBIAD

     

    16.09
    (pon.)

    -Zupa grysikowa z mięskiem 1,7,9,10

    -Ryż z sosem truskawkowym 1,7,3

    – kompot

     

    17.09
    (wt.)

    -Zupa krem z białych warzyw
    z groszkiem ptysiowym 1,3,7,9,10

    – Filet pieczony w sosie śmietanowym 3,7

      Ziemniaczki z koperkiem7
    Surówka Colesław3,7

    – kompot

    18.09
    (śr.)

    – Zupa jarzynowa z ziemniaczkami 7,9,10

    – Gołąbki bez zawijania
    w sosie pomidorowym 1,3,7,9,10

    – kompot

     

    19.09
    (czw.)

    – Zupa krem z cukinii z grzankami 1,6,7,9,10,11

    – Gulasz wieprzowy z warzywami 1,7,9,10
    Mix kasz1 ,ogórek kiszony

    – kompot

     

    20.09
    (pt.)

    – Zupa pomidorowa z ryżem 1,7,9,10

    – Makaron z serem białym 1,3,7

     Marchewka w słupkach.

    – kompot

    • Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian w jadłospisie.  
    • Informujemy, że wszystkie wypieki, pasty kanapkowe, jogurty, koktajle są przygotowywane przez nasz catering.
    Copyright © 2024 - Szkoła Podstawowa nr 9 w Sanoku

    Motyw od Silk Themes